Кои сме ние?

Професионалисти, на които можете да се доверите.

Счетоводна кантора
„Капитал и Консулт“

Ние предлагаме професионални счетоводни услуги и консултации в сферата на финансите, правото и данъчното – осигурително законодателство.

Разполагаме със специализиран екип от счетоводители и юристи, за да предоставяме качествено обслужване на клиенти с голям, среден и малък бизнес, специализирани в различни стопански области.

Извършваме абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, изготвяне на стратегия (данъчна и счетоводна) за оптимизация на разходите и развитие на бизнеса ви.

Защо да изберете нас?

Индивидуален подход

Всяка фирма и предприятие са уникални, а счетоводните и данъчни нужди варират. Ние в „Капитал и Консулт“ разбираме това и предлагаме специфични, персонализирани решения, които отговарят на вашите нужди. Нашата цел е да работим с вас, за да разберем нуждите ви и да изградим партньорство, което дава резултати и гарантира успех на вашия бизнес.

Гъвкавост

Ние предлагаме цялостно счетоводно обслужване, включително абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, данъчни и правни консултации. Независимо дали сте малък, среден или голям бизнес, нашият екип е подготвен да се адаптира към вашите нужди и да осигури професионални и ефективни решения.

Опит

Нашият екип от счетоводители и юристи има дългогодишен опит в разнообразни стопански области. Те са преданите специалисти, които постоянно следят промените в законодателството и се обучават, за да осигурят актуална и компетентна информация и консултация при нужда. С „Капитал и Консулт“ вашите финансови и правни въпроси са в сигурни ръце.